Poliția Județeană Sălaj are un nou şef

Comisarul șef de poliție Ovidiu Dosa este cel care va ocupa funcția de Inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, începând de vineri, 15 ianuarie. Acesta a preluat conducerea poliției sălăjene după ce Iosif Ghiurca, fostul Inspector șef a trecut în rezervă prin pensionare. În Ordinul Ministrului Afacerilor Interne se arată: „Prin Ordin al ministrului afacerilor interne, domnul Petre Tobă, cu data de 15 ianuarie a.c., comisar-şef de poliţie Dosa Gabriel – Ovidiu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Până în acest moment, Gabriel Ovidiu Dosa a exercitat funcţia de adjunct al şefului IPJ Sălaj, cu atribuţii pe linie de poliţie judiciară. Iosif Ghiuca, cel care a ocupat funcţia din anul 2003 şi până în 14 ianuarie, s-a pensionat”. Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj, ne-a comunicat faptul că postul urmează să fie scos la concus la o dată ce va fi anunțată din timp. Comisarul șef Gabriel Ovidiu Dosa este ofițer specialist în investigații criminale, deținând, de-a lungul carierei sale, funcțiile de Șef Serviciu Investigații Criminale, Sef Biroul Arme, Explozivi, Substanțe toxice, Șef Serviciu de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog precum și funcția de Adjunct al șefului Inspectoratului de Politie Județean Sălaj. Ovidiu Dosa are 47 de ani, este căsătorit și are doi copii.

Alte articole

12 Thoughts to “Poliția Județeană Sălaj are un nou şef”

 1. militianu

  Se schimbara Tanda cu Manda.Vai de ea tarisoara.

 2. Anonim

  Felicitări, dle Dosa! Un om integru!

 3. Anonim

  felicitari si mult succes! Un specialist bun si un om sufletist. O alegere inspirata a ministrului.

 4. Anonim

  Domne, toți e integri, până în pânzele DNAlbe. Altă etapă zici? Păcăneaua d(e)ivină.

 5. Anonim

  De-acum e tot atat de liber la cumetrii ,numa că Valea Priei trece pe plan secund,sau poate nu?

 6. Ioana

  Vă puteţi transforma viaţa în ceva frumos – o experienţă de libertate, bucurie, sănătate, fericire şi prosperitate – doar dorind asta şi, în acelaşi timp, refuzând să acceptaţi şi să întreţineţi, în acelaşi timp, orice gânduri contradictorii. Totul depinde de voi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: ioanagenete@yahoo.com

 7. Anonim

  Succes noului inspector, dar sa nu uitam sa mulțumim pentru tot ce a făcut domnul Ghiurca în ultimii ani și ca ipj salaj este în topul județelor la orice capitol! !

 8. Anonim

  Ghiurca urmeaza si fie cercetat de DNA pentru protejarea coruptilor din Salaj !!!

 9. ANONIM

  In sfarsit omul potrivit la locul potrivit. Multa putere de munca va doresc!

 10. Eu va felicit calduros si va rog ca atunci cind veti fi in fata noastra pentru a ne oferi solutii si raspunsuri,sa nu faceti ca si matei ardelean,care daca mai era in inspectorat va reclama si va rasturna de mult.

 11. vali

  Ii Doresc dl sef numai de bn si dz sa ii aj sa si îndeplinească datoria fata de cetățean numai de bn mult noroc in viata si sa nu uite ca sa la an si a fost intodeauna alătur de dumnealui cu stima si respect pt dumnealui sa trăiască fam si părinți dc ii ma are numai de bn pt ca au prin dinsi si educatie si respect sa va aj dz

Leave a Comment