Update:Victima accidentului de lângă PennyMarket a murit

Zălăunca accidentată grav în această dimineaţă pe trotuarul situat în vecinătatea supermarketului Penny din municipiu a încetat din viaţă în jurul orei 13.  Potrivit Codruţei Puşcaş, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti,  în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale ale Spitalului Judeţean, femeia, în vârstă de 45 de ani, a încetat din viaţă. Decesul femeii a fost declarat la ora 13,03.

Accidentul din această dimineaţă a fost înregistrat şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Sălaj, întrucât femeia accidentată se deplasa către serviciu. Reprezentanţii ITM Sălaj susţin faptul că dacă în urma cercetărilor, aflate în curs de desfăşurare,  se constată că femeia nu s-a abătut de la traseul obişnuit către locul de muncă, incidentul ar putea fi considerat accident de muncă.

Reamintim faptul că o zălăuancă, în vârstă de 45 de ani, a ajuns în această dimineaţă, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, după ce a fost spulberată de pe trotuarul aflat în vecinătatea supermarketului Penny, de un autoturism, la volanul căruia se afla o femeie, în vârstă de 43 de ani.
Potrivit Tincuţei Dumuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Victoria G., de 43 de ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe strada Voievod Gelu din municipiu, din cauza neatenţiei, a intrat pe trotuar, accidentând grav un pieton, în vârstă de 45 de ani. Din primele cercetări, Victoria G., venea dinspre sensul giratoriu  de pe bulevardul Mihai Viteazul spre strada Simion Bărnuţiu, iar când a ajuns în apropierea trotuarului situat lângă supermarketul menţionat, a părăsit, inexplicabil, partea carosabilă, pătrunzând pe trotuar, unde a lovit-o pe femeia de 45 de ani, care, în urma impactului, a fost aruncată la câţiva  metri.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ. O ipoteză, însă neconfirmată de echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului, ar fi că femeia, aflată la volan, s-ar fi speriat şi ar fi apăsat acceleraţia în loc să apese  frâna, rezultatul fiind impactul atât de puternic.

Potrivit sursei citate, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 7.
Ajuns la faţa locului, echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, a găsit victima accidentului aruncată la câţiva metri, prezentând lovituri craniene grave.
Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde, potrivit Codruţei Puşcaş, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, este supusă, în prezent, unor investigaţii, diagnosticul urmând să fie stabilit în câteva ore.

Revenim cu detalii.

Alte articole

Leave a Comment