Pieton rănit grav într-un accident de circulație

Un accident de circulație, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a avut loc sâmbătă dimineața, 8 februarie, în municipiu. Un bărbat de 39 de ani, din Zalău, în timp ce  conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul, pe direcția centru-gară, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, care era angajat în traversarea regulamentară a străzii, și l-a acroșat cu partea dreaptă față a autoturismului. În urma impactului, pietonul, un bărbat de 45 de ani, din comuna Coșeiu, a fost rănit grav. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Foto cu caracter informativ

Alte articole

4 Thoughts to “Pieton rănit grav într-un accident de circulație”

 1. Anonim

  Pe trecerea de pieton la Tenaris unde semafoarele se opresc in weekend sau la Anvelope unde nici nu sunt semafoare?

 2. Anonim

  De ce primăria nu ia măsuri? De ce poliția doarme? De ce nu a fost pus e in funcțiune radarele fixe din oraș? De ce nu a fost montate mai multe radare fixe in oraș? Câți trebuie sa moara casca se trezească primăria și poliția? De ce nu poți da in judecată aceste instituții Dincă nu își fac treaba? Dar pe șefii lor?

 3. Anonim

  La cate semafoare sunt in oraselul asta te miri ca mai sunt accidente grave.

 4. Anonim

  Statistic 90% din pietoni traverseaza pe trecerea de pietoni neregulamentar …fara sa se opreasca la bordura 1 secunda sa se uite stanga dreapta daca se poate angaja in traversarea strazii………au impresia ca atunci cand fac primul pas pe zebra incremeneste totul instant chiar si masinile aflate la 1 metru de zebra

Leave a Comment