Peste 200 de amenzi aplicate de polițiști în două zile

Polițiștii rutieri sălăjeni au aplicat, în doar două zile, peste 200 de amenzi în urma unor acțiuni și a celor aproximativ 50 de intervenții la evenimente.

În perioada 8-9 decembrie a.c., poliţiştii au acționat, la nivel județean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate două acțiuni și s-a intervenit la 48 de evenimente, dintre care 43 au fost sesizate prin apelul de urgență 112.

În urma activităților, au fost constatate 20 infracţiuni, din care două la regimul rutier, opt contra patrimoniului, restul făcând obiectul altor fapte. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 238 de sancţiuni contravenţionale, din care 22 la Legea 61/1991, 208 la regimul circulației rutiere, iar diferența au constituit alte abateri.

Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 50.585 de lei.

Tot în perioada de referință au fost reținute șase permise de conducere, fiind retrase și patru certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

 

 

 

Alte articole

One Thought to “Peste 200 de amenzi aplicate de polițiști în două zile”

  1. Anonim

    porniti radarele fixe odata !!

Leave a Comment