Peste 100 de persoane și-au găsit de lucru la Bursa Generală a Locurilor de Muncă Peste 100 de persoane și-au găsit de lucru la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Sute de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au trecut astăzi, 20 mai, pragul Casei Municipale de Cultură din Zalău unde s-a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Potrivit Agenției Județeane pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj (AJOFM) Sălaj, organizatorul evenimentului,   din cei 300 de agenți economici invitați, la bursă au participat 30 care au oferit 523 de locuri de muncă. Pentru persoanele cu studii medii și generale au fost disponibile 513 joburi, iar pentru cele cu studii universitare – zece locuri de muncă.

Cele mai multe joburi oferite de angajatorii prezenți au fost pentru persoanele cu studii medii sau fără studii: lăcătuş mecanic, sudor, vopsitor, instalator apă canal, operator debitare, operator CNC, strungar, frezor, electrician, operator prelucrare cauciuc, mecanic auto, lucrător bucătarie, asistent maternal, asistent medical, conducător auto, agent vânzări şi muncitor necalificat. Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite posturi de inginer în diverse specializări, psiholog şi economist. La bursă au luat parte şi reprezentanţi ai Centrului Militar Județean Sălaj care au oferit, pentru şcolarizare locuri de ofiţer Ministerul Apărării Naționale: maistru militar/subofiţer, soldați gradați profesioniști şi rezerviști voluntari. Potrivit organzatorilor, la bursă au fost selectate în vederea încadrării în muncă 130 persoane, care în perioada următoare vor participa la interviu sau probă de lucru.

One Thought to “Peste 100 de persoane și-au găsit de lucru la Bursa Generală a Locurilor de Muncă Peste 100 de persoane și-au găsit de lucru la Bursa Generală a Locurilor de Muncă”

Leave a Comment