Percheziţii la Inspectoratul Şcolar şi Şcoala „Coposu”, într-un dosar de fals şi uz de fals

Mai mulţi poliţişti sălăjeni şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat vineri, 2 noiembrie, percheziţii la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj şi Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu” din Zalău.
Informaţia a fost confirmată de către oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, care au mai precizat că acţiunile au avut loc în cadrul unui dosar penal ce vizează suspiciuni de fals şi uz de fals.
„Poliţiştii din cadrul IPJ Sălaj – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au pus în aplicare, vineri, 2 noiembrie, două mandare de percheziţie la sediul unor instituţii publice din municipiul Zalău, într-un dosar penal ce vizează suspiciuni privind comiterea unor infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals”, ne-au transmis reprezentanţii Poliţiei sălăjene.
Aceştia au adăugat că din probatoriul administrat până în prezent a reieşit că faptele au fost comise în perioada 2016-2017. Surse neoficiale susţin că infracţiunile vizează obţinerea unor gradaţii de merit prin metode nu tocmai „ortodoxe”.

Alte articole

8 Thoughts to “Percheziţii la Inspectoratul Şcolar şi Şcoala „Coposu”, într-un dosar de fals şi uz de fals”

 1. Anonim

  da cum, o fost catolici cei care au primit?

 2. mai e unul de a fost inspector

  ia gradatie de merit de cand lumea, pe documete „reincalzite” puse la dosar

 3. Anonim

  Sa verifice si numirile directorilor din ultimii 2 ani.

 4. Anonim

  Palatul Copiilor din Zalau isi desfasoara activitatea la Scoala „I. Maniu” si „Voievod Gelu”, fosta cladire a fost vanduta la Seminarul Reformat „Wesselenyi” prin Biserica Reformata. De asta nu stie nimic Pop Maria Luci, senatoreasa?

 5. Clontzu

  Mai bine verificati cu Parchetul modul in care s-au dat salariile de merit la ampulitzie…
  Acolo sunt mult mai multe surprize…..S-au dat basinosilor si basinoaselor care au iesit la pensie si ciracilor lingai ai sefilor

 6. Anonim

  In Gradina botanica Jibou cand mergeti?

 7. Anonim

  Așa pot fi luate toate școlile la rând și toate instituțiile publice că este posibil să găsească peste tot în toate dosarele multe xerocopii

 8. ciki

  uitati-va cine a luat salar de merit anul asta.cei care nu au avut nici un copil la faza locala sa nu vorbim de cea nationala .Sa nu va ajunga salariul de merit pentru medicamente si voua si la sefa voastra care le-a ,,reverificat’

Leave a Comment