Percheziții în Sălaj la o firmă specializată în jocuri de noroc și pariuri

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române efectuează astăzi o serie de percheziţii în mai multe județe – printre care și Sălajul – la reprezentanții unei societăți, care ar fi instalat și utilizat programe de calculator fără licență.
Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție, efectuează 59 de percheziţii la sediul social și punctele de lucru ale unei societăți comerciale.
Activitățile sunt desfășurate pe raza municipiului Bucureşti și a județelor Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.
În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă.
Din cercetări a rezultat că reprezentanții unei societăți având ca obiect principal de activitate „Activități de jocuri de noroc și de pariuri” ar fi instalat și utilizat, în perioada 2016 – 2019, programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor.
În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare cinci mandate de aducere a persoanelor bănuite, care vor fi conduse la sediul P.Î.C.C.J., în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.
La activități participă și polițiști din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, Institutului Național de Criminalistică, precum și polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul a 35 de inspectorate de poliție județene.

Alte articole

3 Thoughts to “Percheziții în Sălaj la o firmă specializată în jocuri de noroc și pariuri”

 1. Anonim

  adica nu aveau licenta pe Windows , OFFICE, etc?

  1. Anonim

   Astea ar fi cel mai putin grave constatari….

 2. Anonim

  Plin de beturi,super beturi prin Zalau,arunca luserii de fraieii banii din salarii pe jocuri de noroc.Super bet,farmacii,banci astea predomina peisajul urban.

Leave a Comment