O zălăuancă a accidentat un biciclist și a plecat de la locul faptei

Un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită uşor s-a produs ieri în municipiul Zalău. După impact, şoferul a părăsit locul faptei. Luni, la ora 12, Poliţia a fost sesizată de un cadru medical de la Spitalul Județean de Urgență Zalău despre faptul că un tânăr din comuna Românaşi s-a prezentat la spital şi a spus că a fost victima unui accident de circulaţie. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că cele relatate s-au adeverit. Luni dimineața, tânărul circula cu bicicleta pe strada Sărmaș, iar la intersecţia cu strada Porolissum nu a acordat prioritate de trecere vehiculelor care circulau pe drumul prioritar şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă de o femeie din Zalău. Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a biciclistului. După impact, conducătoarea auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificată în scurt timp de la sesizare. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

4 Thoughts to “O zălăuancă a accidentat un biciclist și a plecat de la locul faptei”

 1. Si boul ala de bicilcist nu are nicio vina?!

  Adica tu cobori dealul Ortelecului si iti apare un bou din asta in fata, care crede ca in Zalau e doar o strada, ca in Romanasi, si te alegi cu dosar penal. In cazul asta pentru concurs de infractiuni. E buna totusi conducerea preventiva.

 2. Anonim

  dacă faptele au fost așa cum sînt descrise, atunci poliția a făcut o încadrare juridică greșită, nu a fost culpă din partea șoferului care se afla pe drum cu prioritate. Înțelegi, d’le milițian?

 3. Dpdv al contraventionalului ai dreptate 13:02

  Insa in penal are relevanta ce a facut soferita (vatamare din culpa plus fuga de la locul accidentului). Cu siguranta si biciclistul va lua amenda contraventinala, macar pentru neacordare de prioritate fata de circulatia pe drum cu prioritate.

  1. Anonim

   Noi șoferi tot timpul suntem vinovați vizavi de cei care conduc biciclete, motociclete, și în special pietonii care traversează neregulamentar. Ei nu sunt inovații de nerespectarea circulației.

Leave a Comment