O nouă promoţie de poliţişti la IPJ Sălaj

Șapte absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și ai Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca au fost repartizați la Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, unde şi-au început de miercuri, 27 decembrie, activitatea profesională.

Noii polițiști au fost repartizați atât în mediul urban, cât și în rural, unde vor acționa pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății și pentru respectarea ordinii și liniștii publice.
Potrivit oficialilor IPJ Sălaj, în mediul urban au fost repartizați la Poliția Orașului Șimleu Silvaniei, Jibou și Cehu Silvaniei, iar în rural la Secția 4 Poliție Rurală Ileanda și la posturile de poliție Ileanda, Bobota și Creaca.
„Proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la împlinirea perioadei de 6 luni de tutelă și se vor implica în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea. Le dorim mult succes în carieră!”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sălaj.

Alte articole

One Thought to “O nouă promoţie de poliţişti la IPJ Sălaj”

  1. Polo

    Fotografia e de la absolvirea scolii de agenti de Poliţie de Frontiera. Cum nu avem Frontiera in Salaj si nici aeroport nu a facut nea Marc, ar trebui schimbată cu una de la absolvirea unei scoli de poliție – de la Cluj sau Câmpina

Leave a Comment