O jibouancă este acuzată că a furat bijuterii de zeci de mii de lei

O jibouancă bănuită că ar fi furat bijuterii din aur în valoare de 20.000 de lei dintr-o locuință, a fost reținută de polițiștii din Jibou, iar prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate.

Miercuri, 12 aprilie, în urma administrării probatoriului, polițiștii din Jibou au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj a unei femei de 55 de ani, aceasta fiind bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din anchetă reiese că bijuteriile ar fi fost furate în data de 17 martie, dintr-o locuință din satul Aluniș. În urma percheziției domiciliare efectuate de polițiști împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru documentarea și probarea activității infracționale a acesteia, au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor, mai multe bijuterii din aur, carduri bancare și monede aniversare, bunuri reclamate că ar fi fost furate.
Femeia urmează să fie dusă în fața procurorilor, pentru luarea măsurilor legale. Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Leave a Comment