O acțiune a polițiștilor zălăuani s-a lăsat cu amenzi grele pentru cei certați cu legea

Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor împotriva patrimoniului sau a celor împotriva persoanei, dar și pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Zalău au desfășurat în perioada 14-16 mai a.c., o acțiune la care au participat polițiști de ordine publică și rutieră.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenționale, din care 67 la regimul circulației rutiere, 16 Legea nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar diferența au constituit alte abateri. Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la 16.655 lei. Ca măsură complementară, polițiștii au reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Alte articole

One Thought to “O acțiune a polițiștilor zălăuani s-a lăsat cu amenzi grele pentru cei certați cu legea”

  1. balarii !!!

    daca politia iar pasa de siguranta noastra si nu sa-i scape pe toti nebunii de atingerea legi, atunci AR FI PUSE IN FUNCTIUNE CELE 5 RADARE FIXE DIN ORAS !!!
    nu este zi in care sa nu vezi cate un nebun ca trece pe rosu, ca forteaza intrarea in coloanal, ca opreste unde I se scoala, cand un nebun intra pe trecerea de pieton desi sunt oameni pe ea, cand un SMECHER intoarece masina in fata sediului politiei Zalau, blocheaza toata circulatie si mai si injura si ameninta (azi la ora 14) , ce poti sa mai zici

Leave a Comment