Niciun autovehicul destinat transportului de persoane şi elevi nu scapă de verificările poliţiştilor

Poliţiştii rutieri au intensificat activităţile de verificare a mijloacelor de transport persoane şi elevi, conştientizându-i pe conducătorii de vehicule de riscurile la care se expun, atât pe ei, cât şi pe cei care călătoresc cu mijloacele respective, în cazul nerespectării prevederilor legale. Astfel, Peste 140 de autovehicule au fost controlate.
La data de 18 aprilie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune privind respectarea cadrului legal de către conducătorii auto care conduc autovehicule de transport de persoane şi elevi. În acest context, poliţiştii au controlat 146 de autovehicule şi au aplicat opt sancţiuni contravenţionale, din care patru au fost aplicate pentru transportul peste capacitatea menţionată în certificatul de înmatriculare, o sancţiune pentru neutilizarea centurii de siguranţă şi trei pentru lipsa actelor. Valoarea sancţiunilor este de 3.190 lei. Potrivit poliției sălăjene, astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

One Thought to “Niciun autovehicul destinat transportului de persoane şi elevi nu scapă de verificările poliţiştilor”

  1. Capitalism puturos si criminal !

    Problema e ca lepra de parlamentar scoate Legi strambe , in favoarea patronilor, sacrificand cetatenii de rand cum a fost cazul Giuliei. RAR nu a putut opri acel sicriu pe roti al unui patron hapsan deoarece legea nu permite !

Leave a Comment