Neatenția, cauza accidentului mortal de pe bulevard

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-a stabilit că, sâmbătă-13 iunie, la ora 20.30, un tânăr de 31 de ani, din municipiul Zalău, circula cu motocicleta pe bulevardul Mihai Viteazul, pe direcția Gară-Centru, iar din cauza neatenției în conducere s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Foto cu caracter informativ

5 Thoughts to “Neatenția, cauza accidentului mortal de pe bulevard”

 1. Numai nenorociri in zalau

  Prind ăștia viteza,de îți stă parul sus numai când auzi cum își tureaza mobrele,păcat de tinerețea lui,bine că nu a implicat și pe alții să i rănească…

 2. Corneliu

  Bulevardul este pistă de concursuri moto, auto, ATV. Politia rutieră ar trebui să aibă aproape non stop o mașină sau două pe bulevard pentru a descuraja show-ul continuu al acestor inconștienți. Nu de a alta, dar pun viața multora în pericol și poluează fonic.

 3. Anonim

  Politia este principalul vinovat ! Avem un sitem de monitorizare a traficului in zalau foarte performant, format dinsenzoei, camera video si RADARE FIXE. ! Sitem pe care politia refuza sa-l foloseasca !

 4. Damar

  Nu v fi nici ori Nu nici ultimi

  Donatori de organe pe 2 roti

 5. Anonim

  NU SE JMPLICA POLITIA RUTIERA PENTRU CA CEI CARE TUREAZA MOTOARELE PE BULEVARD SUNT POLITISTII . SI ACOLITII LOR

Leave a Comment