Mopedişti băgaţi în spital

Doi jibouani de 31 şi 37 de ani au ajuns în spital, luni dimineaţa, după ce, în timp ce se aflau pe un modep în trafic, au fost loviţi de un autoturism. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, accidentul rutier s-a petrecut pe DN 1H, în oraşul Jibou, când Gheorghiţă C., de 29 de ani, din Jibou, în timp ce conducea autoturismul, a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu mopedul condus de Boldi L., de 37 de ani, din Jibou.
În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a pasagerei de pe moped, Elisabeta V., în vârstă de 31 de ani, şi rănirea uşoară a mopedistului, ambii din Jibou. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât conducătorul auto, cât şi mopedistul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Alte articole

One Thought to “Mopedişti băgaţi în spital”

  1. Farcas Adrian Dirctorul Directiei de Sport si Tineret Salaj a lovit masina institutiei in timp ce se afla la Jibou in ineres personal,deoarece face naveta Zalau -Jibou zilnic cu aceea masina SJ-03-DST ,un logan albastru.pe bani publici Rusine .Se mai zice ca era baut .

Leave a Comment