Mircea Martin a fost trimis în judecată pentru conflict de interese

Mircea Martin, fostul director al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Sălaj, va da socoteală în instanţă, după ce procurorii sălăjeni l-au trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese.
Inculpatul este acuzat că în perioada 2010-2012, în calitate de funcţionar public al DSVSA Sălaj, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a încheiat şi a ordonanţat plata primelor de asigurare aferente pentru 32 de poliţe de asigurare, încheiate la Societatea de Asigurare Reasigurare Astra SA. În acest fel, susţin achetatorii, societatea Mirvalmar SRL, deţinută de soţia şi socrul lui Mircea Martin, a încasat 11.423,39 de lei.
Dosarul a fost înregistrat marţi, 14 martie, la Judecătoria Zalău.
Mircea Martin a ocupat cea mai înaltă funcţie din DSVSA Sălaj din martie 2015, până la începutul lunii februarie, când, printr-un ordin al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, a fost detaşat, pentru şase luni, la şefia insituţiei din Bacău. În locul său a fost numit clujeanul Mircea Lucian Cherteş. Martin s-a mai aflat la conducerea Direcţiei sălăjene şi în perioada octombrie 2005-octombrie 2013.
Anii petrecuţi în fruntea instituţiei sanitar veterinare au fost presăraţi de scandaluri. Ultimul a răbufnit în urmă cu câteva săptămâni, când doi salariaţi ai DSVSA Sălaj – medicul veterinar Florin Ghiurco şi directorul economic Nascisa Balint – au fost daţi afară, pe motiv că nu şi-au îndeplinit indicatorii de performanţă.

26 Thoughts to “Mircea Martin a fost trimis în judecată pentru conflict de interese”

 1. Anonim

  Sipos nu plange ca se intoarce Martin la Pastele Cailor.

 2. Anonim

  Daca ar avea diploma de medic veterinar Sipos ar fi directoare
  a luptat atat sa il dea jos pe Martin inca de pe vremea lui Turcas si intotdeauna a facut loc altcuiva sa fie director
  Nu mor caii cand vor cainii isi rezolva ea cu diploma sa ii fie in regula si mai vedem noi cine va fi director

 3. Anonim

  Lapos va fi director

 4. Anonim

  Sipos va fi director.ii are -la picior- pe bode cu tot pdl si basescu.asa ca lasa ne cu lapos .ea a zis clar ca i au propus demult sa fie director dar a refuzat.si psd o sustine asa ca mai vedem.

 5. Anonim

  haaaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaa
  ca de obicei sipos viseaza frumos.ea e o visatoare.vise placute!

 6. Anonim

  Sipos va fi cea mai buna directoare dupa ce o sa rezolve diploma de medic veterinar sau poate anuleaza pontajul din laborator cand trebuia sa fie studenta……

 7. Anonim

  Wow Directia sanitara libera. a plecat mosierul sef.asta e inceputul ca mai are multe buboaie.

 8. Anonim

  sa va fie clar odata pentru totdeauna: pnl nu are nevoie de specimene ca martin sau sipos

 9. Anonim

  Ce a cautat a gasit Martinica….

 10. Anonim

  Cum nu are PNL nevoie de astfel de oameni/pe Martin PNL l-a sustinut sa fie director si l-a mentinut in functie ani in sir de prin 2005.A fost membru PNL vreozece ani.Ulterior a fost sustinut public de Bode actual presedinte al PNL Salaj.Se stia si atunci de problemele penale a individului astuia suspect.Asta-i doar un dosar o sa mai urmeze si altele.

 11. Anonim

  Si cine-i director acum?Tot,,pianistu,,?

 12. Anonim

  Vezi martinica cum tea abandonat prietena ta sipos meriti ca ai avut mare incredere in ea tia zis toata lumea ca e mare gudra la fel a facut si pe vremea lui turcas iti meriti soarta poti sai multumesti la claudia.

 13. Anonim

  O sa le faca plangere penala la procurori,la judecatori,la ziar si la toata lumea ca el e nevinovat si e pe lege.

 14. Anonim

  socru si sotia e de vina nicidecum martin.el e nevinovat.

 15. Anonim

  Martin poate acuma sa ceara inapoi cei 20000 € de la Bode, asa cum s-a laudat ca a platit pentru sprijin. E cam scump Bode pentru o conferinta de presa.

 16. Anonim

  ce sa facut pozitiv de martinica si sipos nu se vede

 17. Anonim

  Vrem sa auzim ceva pozitiv facut de sipos si martin.Asteptam cu nerabdare.

 18. Anonim

  Poate il scoate primul ministru ca i-a scris o scrisoare care-i va aduce noi dosare lui Martinica-minciunica.te crucesti cand vezi ce-i poate debita mintea aia bolnava lui martinica-rusinica.asa ceva…te doare mintea!

 19. Anonim

  Lapos e director din 15 martie. Martin e suspendat.

 20. Anonim

  unde-i sunt aparatorii?au mutit?succes dr LAPOS!

 21. jan

  cam demult sta acest dosar la procuror in sertar,dar mai cu greu la trimis in instanta……cine l-a sustinut atat de mult pe acest penal se stie tot

 22. Loti

  Eu l-am tinut in brate cat am putut, dar am cazut amandoi

 23. Anonim

  urmeaza pe langa alte dosare care stau la coca in fiset, si cei 50.000 Euro de care a beneficiat martin de la UE pentru albine, dar directorul martin a verificat dosarul si a zis martine pune mana pe Euroi ca-i lumea noastra … Cred ca stiti ca de fapt n-a existat nici o albinuta

 24. Anonim

  Hopa a aparut Sipos sau sindicaistul debarcat?Asa crezi tu ca a cazut Loti.N-o sa vezi tu filmul ala!L-a dat afara Martin desi Loti a demonstrat ca e capabil,Justitia a aratat ca Martin a facut un abuz .
  Loti a castigat toate procesele cu Martin care normal au fost alte abuzuri a acestui excroc.Loti da-l in judecata pe excroc!

 25. Anonim

  Insist -Vrem sa auzim faptele bune facute de Martinica.E in interesul tuturor.

 26. curaj romane

  politruci imi este lahamite de voi.as dori din suflet sa va vad la un test de performanta pentru functia asta politica dar sunt convinsa ca nu faceti diferenta intre subiect si predicat, si mai mult va pute gura.

Leave a Comment