Minori prinşi la furat de porumb

Şase persoane au fost prinse în flagrant duminică, 27 septembrie, în jurul orei 10,30, de un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Jibou, în timp ce sustrăgeau porumb de pe un teren agricol.

Potrivit informaţiilor furnizate de biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că Maria L. de 37 de ani din Jibou, împreună cu patru copii minori ai acesteia, cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani şi o altă minoră de 13 ani, au sustras de pe o parcelă privată aparţinând unei societăţi comerciale din localitatea Jibou, cantitatea de 510 kilograme de porumb ştiulete, pe care intenţionau să o transporte cu un atelaj hipo în gospodăria proprie.
Jandarmii au recuperat şi restituit prejudiciul părţii vătămate. Potrivit sursei citate, în cauză au fost întocmite actele de constatare a infracţiunii de furt calificat, acestea urmând să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea continuării cercetărilor.

Alte articole

Leave a Comment