Ministrul Sănătății vine în Sălaj

Ministrul Sănătații, Nelu Tătaru va sosi astăzi, 4 noiembrie, în judetul Sălaj pentru a evalua situaţia epidemiologică privind infecţia cu SARS-CoV-2. Programul ministrului nu a fost deocamdată făcut public. Din câte se pare, în vizita sa prin Sălaj, ministrul va ajunge și la Spitalul Județean de Urgență Zalău, instituție în care au fost confirmate zeci de îmbolnăviri în rândul personalului medical și nu numai.  

7 Thoughts to “Ministrul Sănătății vine în Sălaj”

 1. Anonim

  Vine sa faca CE? Sa i dea jos pe aia pusi tot de el/ei? Numiri in functii care acum isi arata efectul catastrofal, am ajuns rusinea tarii. Putem noi sa respectam masurile pana ne vine rau, daca capetele care ne conduc sunt defecte sau nestiutoare, tot degeaba. Va multimim ca ne bagati in carantina si ne distrugeti vietile. Va mai voteaza naiba, gunoaielor.

  1. Anonim

   Numirile au fost facute de maria sa PSD.Asa ca ciocu mic .Mai sapa frate .. vorba poeziei ..pana dai de stele in ape….

 2. Anonim

  sunt curios daca va avea curajul sa intre in spitalele COVID, sa vada intradevar cu ce si ce lupta duc asistentele de acolo, nu medicii, cu acest virus perfid. Oare ce protocoale o sa mai stabileasca cu atotnestiutorii din conducerea DSP-ului si spitalului…

 3. Simptomu

  Vine ministrul:))) ca e grava situatia. Tot in 1984 (v. Orwell) suntem. Avem nevoie de tatuc sa ne traga de urechi. Pai daca o institutie nu functioneaza fara tatuc, o poti arunca la cos. Nu ne trezim in veci. Vine Tataru sa ne arate pe unde se ia paracetamolu si pe unde intra supozitoru. :)))

  1. Anonim

   cred ca te-o lovit covidu.Fa ti repede un test .Doamne fery de infectare !

 4. Anonim

  De ce nu sunt carantinate si comunele cu rata de infectare mare ?? In continuare multa minciuna si multa incompetenta!!!
  Nimeni nu a stiut de Salaj cand in Zalau era indicele de infectare peste 4 si Carastelecul avea 12.Toti au tacut si au musamalizat realitatea.Daca atunci se luau masuri nu se ajungea la dezastru pe care nu sunt in stare sa l gestioneze.

 5. 403

  Zîmbește, mîine va fi și mai rău!

Leave a Comment