Mihai Viteazu – omagiat și în acest an la Guruslău

Împlinirea a 421 de la ultima victorie a oștilor conduse de domnitorul Mihai Viteazul împotriva armatelor lui Sigismund Batory va constitui, și în acest an, prilej de sărbătoare la Guruslău.
Consiliul Județean Sălaj în parteneriat cu Instituția Prefectului Sălaj, Primăria comunei Hereclean și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, organizează duminică – 7 august, o serie de activități la Monumentul lui Mihai Viteazu de la Guruslău. Deschiderea oficială a evnimentului va avea loc la ora 17, cu un ceremonial militar și va continua cu un program artistic multicultural cu specific românesc și maghiar, cu Ansamblul artistic profesionist „Porolissum”, Ansamblul „Berekenye” din Cehu Silvaniei și Ansamblul folcloric „Meseșul”. Invitatatul special al evenimentului va fi cunoscuta interpretă de muzică populară Sava Negrean Brudașcu. Cei prezenți la manifestările de la Guruslău vor avea parte și un show aviatic, prezentări de tehnică specifice Aramatei, Poliției, Jandarmeriei și Pompierilor, standuri de prezentare, puncte gastronomice, dar și un foc de artificii care va fi lansat de la ora 21.

One Thought to “Mihai Viteazu – omagiat și în acest an la Guruslău”

  1. […] Împlinirea a 421 de la ultima victorie a oștilor conduse de domnitorul Mihai Viteazul împotriva armatelor lui Sigismund Batory va constitui, și în acest an.. Citeste mai mult […]

Leave a Comment