Microbuz din Sălaj implicat într-un accident în județul vecin. A fost activat planul roșu de intervenție

Un accident de circulație soldat cu nouă victime, dintre care patru copii, a avut loc luni, în jurul orei 1, între localitățile Halmeu și Turulung din județul Satu Mare. În accident a fost implicat un microbuz înmatriculat în Sălaj. La fața locului a fost activat planul roșu de intervenție.

Potrivit ISU și IPJ Satu Mare, în accident au fost implicate două autovehicule, un microbuz și un autoturism Audi. Autoturismul a rămas pe partea carosabilă, în timp ce microbuzul s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, șoferul microbuzului, un bărbat de 34 de ani, din județul Sălaj, având direcția Băbești – DN 1C, și ajuns la intersecție, nu a respectat indicatorul Oprire și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi condus de un tânăr, de 22 de ani, din Halmeu. În urma coliziunii, dintre cele nouă persoane implicate în accident, doar două pasagere, de 39 și 20 de ani, ambele din județul Sălaj, au suferit răni ușoare. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Din fericire, nu au fost persoane încarcerate, victimele fiind preluate și transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare. Este vorba despre patru copii și cinci adulți.
Polițiștii desfășoară în prezent cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele ți împrejurările în care a avut loc acest accident.

Foto ISU Satu Mare

 

 

Alte articole

Leave a Comment