Medicina românească, dezbătută la Zalău

Astăzi începe la Zalău simpozionul „Toamna medicală sălăjeană”, eveniment la care participă medici specialiști din mai multe județe. Evenimentul se desfășoară în perioada 20 – 22 septembrie și își propune prezentarea ultimelor noutăți din domeniul medical.

Simpozionul este organizat de Colegiul Medicilor Sălaj și își propune analizarea unor probleme din activitatea medicală românească, prezentarea de noi tehnologii medicale, dezbaterea unor afecțiuni, găsirea de noi posibilități de tratament și soluții pentru dezvoltarea anumitor servicii medicale. Tot în cadrul acestui simpozion, specialiștii vor discuta despre vaccinarea anti HPV, despre urgențele chirurgicale la copii, dar și despre diagnosticarea antenatală și evoluția postnatală a anomaliilor congenitale renale. Și-au anunțat prezența medici specialiști, profesori universitari și cercetători din mai multe centre medicale universitare din țară. Toamna medicală sălăjeană este un simpozion care își propune să aducă în atenția medicilor cele mai noi informații medicale pentru a veni în sprijinul pacienților cât mai eficient.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Medicina românească, dezbătută la Zalău”

  1. […] Astăzi începe la Zalău simpozionul „Toamna medicală sălăjeană”, eveniment la care participă medici specialiști din mai multe județe. Evenimentul se desfășoară în perioada 20 – 22 septembrie și își propune prezentarea ultimelor noutăți din domeniul medical. Simpozionul este organizat de Colegiul Medicilor Sălaj și își propune analizarea unor probleme din activitatea medicală românească, prezentarea de noi tehnologii medicale, dezbaterea unor afecțiuni, găsirea de noi posibilități de tratament și soluții pentru dezvoltarea anumitor servicii medicale. Tot în cadrul acestui simpozion, specialiștii vor discuta despre vaccinarea anti HPV,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment