Mașina poliției, implicată într-un accident la Nușfalău

Un accident de circulație, în care a fost implicat un polițist, a avut loc astăz i- 9 ianuarie pe drumul județean 191 D în localitatea Nușfalău. Un ofițer de poliție, din cadrul Secției nr. 7 de Poliție Rurală Nușfalău, în timp ce conducea o autospecială M.A.I. pe direcția Nușfalău – Boghiș, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, care se deplasa regulamentar pe direcția Aleșd – Șimleu Silvaniei. În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa foto : facebook Radare Sălaj – Budai Levy

9 Thoughts to “Mașina poliției, implicată într-un accident la Nușfalău”

 1. Anonim

  Prea multe litere pentru polițist: S, T, O, P. N-a apucat să le citească pe toate.

 2. […] Un accident de circulație, în care a fost implicat un polițist, a avut loc astăz i- 9 ianuarie pe drumul județean 191 D în localitatea  » Mai multe detalii […]

  1. Anonim

   Foarte prost făcut intersectia

 3. Anonim

  Permisul suspendat 2 luni

 4. Anonim

  Cum stā cu asigurarea?

 5. Plotonierul

  Îi cu ghinion mașina aia, ba în șanț la ieșirea din Zalău, până sta „ofițerul” sa înfulece o shorma cu de toate, ba bushita bine in Nușfalău! Probabil nu cunoștea zona respectivul „ofițer”!

 6. Anonim

  E cam rău semnalizată intersectia

  1. Anonim

   Nu pentru cine cunoaște și respectă legea și indicatoarele, acolo polițaiul avea „STOP” mare, roșu, dinspre Boghiș este „Cedează trecerea”, iar dinspre Aleșd nu este nici un indicator – deci PRIORITATE! Partea proastă e că pulițaiu ăla l-a lăsat pe băiat fără mașină, că din ce se vede, aia nu se poate repara.

 7. Anonim

  Cum poți zice ca dacă nu are nici un indicator are prioritate?In lipsa indicatoarelor se folosește prioritatea de dreapta

Leave a Comment