Mașina de curierat a ars cu tot cu colete

Un incident petrecut pe șoselele sălăjene a lăsat o firmă de curierat fără una din autoutilitarele din dotare, iar pe clienți fără coletele pe care le așteptau, după cumpărăturile de „Black Friday”. Luni după-amiaza, pompierii jibouani au fost solicitați să intervină pentru a stinge incendiul izbucnit la o autoutilitară ce aparține unei firme de curierat, aflată în momentul incidentului pe raza localității Ciglean. Autovehiculul se afla în cursă în momentul în care șoferul a observat că din motor iese fum. Mașina a luat foc în scurt timp și în ciuda eforturilor conducătorului auto, până la sosirea detașamentului de pompieri focul a mistutit totul în câteva minute. Cauza probabilă de incendiu, potrivit primelor cercetări, a fost un scurtcircuit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Din nefericire, incendiul s-a extins cu repeziciune arzând aproape în întregime autoutilitara, cu tot cu coletele pe care le transporta.

Alte articole

8 Thoughts to “Mașina de curierat a ars cu tot cu colete”

 1. Jinere

  Aoleu m-ati nenorocit. Soacra-mea asteapta pilota si doua perne de doua zile ma intreaba de ele din ora in ora. Cred ca intra in depresie daca s-a intasmplat vreo nenorocire cu pilota. 🙁

 2. Anonim

  Cu pilota nu, cu pilotul.

 3. Anonim

  Noa tulai … si io asteptam bricheta aceea de s-aprinde singura la intuneric de la varu din israel

 4. Anonim

  Aesta o fost cel mai black friday … da stati linistiti aia de-ati platit cu cardu ..era asigurata duba …la Carpatica

 5. Anonim

  laptopul meeeuuu 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

 6. Cristi

  Cargus sau Urgent Curier? Ca la astia nu sunt in siguranta coletele.

 7. nepotu

  Stiri tipice „jurnalistilor meseriasi”. Nici tu date, nici tu nume…Si „curieru meserias” avea timp sa scoata la gramada ceva colete din duba aia.

  1. Anonim

   nepoate, nu vrei tu si o bere si o pizza langa ziar, ca sa fie tot tacamul? Ce nume vrei, tie ti-ar placea daca ai pati un semenea necaz care nu se intampla din vina ta, sa iti apara numele in ziar? Atat de ignorant esti? Cine esti tu sa ti se ofere numele unei companii si al unui sofer – date care oricum nu au importanta – atata timp cat nu este vorba de o infractiune? Esti din categoria desteptilor care stau cu berea in mana si vor informatii gen „numele fetei violate de ce nu il publicati?”.

Leave a Comment