Marius Stupar, împuternicit la comanda IPJ Sălaj

Comisarul șef Stupar Marius Anton a fost numit în funcția de inspector-șef interimar la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, pe o perioadă de trei luni. “Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, începând din data de 11 iunie 2020, comisarul șef de poliție Stupar Marius Anton este împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pe o perioadă de trei luni” au transmis reprezentanții IPJ Sălaj. Comisarul-șef Marius Stupar a îndeplinit funcția de împuternicit pe funcția de adjunct al IPJ Sălaj după ce a îndeplinit, în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), funcția de șef în cadrul Brigăzii Autostrăzi. Comisarul șef Stupar Marius are 47 de ani, și-a început activitatea în Ministerul Afacerilor Interne în 1995, ca subofițer, intrând în corpul ofițerilor în anul 2002. Marius Stupar a mai condus Poliția Rutieră Cluj având funcția de ofițer specialist, din septembrie 2012 timp de un an, iar din 2013 a condus Biroul Autostrăzi din cadrul Brigăzii Autostrăzi, în IGPR.

 

4 Thoughts to “Marius Stupar, împuternicit la comanda IPJ Sălaj”

 1. Anonim

  Cum, are 47 de ani și încă nu-i în pensie?

  1. Anonim

   Pai la pensie conteaza foarte mult ultimele 6 luni ca salariat….asa ca il promoveaza si dupa aia urmeaza pensia umflata….pai de ce credeti ca se fac schimbari majore peste tot….se pune director la Rar pe unu de 63 de ani….pai nu promovezi tineretea????

 2. Anonim

  In politie nu mai sunt cadre care au absolvit scoala de ofiteri? Sau aceia nu au pile sa promoveze.Mai nou numai din astia vezi in functii, facuti din subofiteri sau la apelul bocancilor, din civili.Cam repede a ajuns si asta colonel, daca este ofiter numai din 2002.Nu mai vorbesc ca este burdusit cu diplome.Ii lipseste cea de bucatar, in rest le are pe toate.

 3. Anonim

  incompetenta si coruptia, asa poate fi definite politia de azi ! toti sunt afaceristi si nu politisti !
  daca avem noroc vine inapoi Mihaila

Leave a Comment