Loteria bonurilor fiscale – rezultatele extragerilor de duminică

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a organizat, duminică 16 aprilie, două extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei. Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale de duminică a fost cea organizată cu prilejul Sărbătorilor de Paști, la care au participat bonurile fiscale emise în perioada 23 ianuarie – 31 martie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Tot duminică, 16 aprilie, a avut loc și extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 31 martie 2017.
Bonurile fiscale emise în data de 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 de lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de Paşte, care a avut loc duminică.
La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 23 ianuarie – 31 martie 2017, având un fond fondul de premiere de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. La cea de-a doua extragere, aferentă lunii martie, au ieşit câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 3 martie 2017, în valoare de 935 de lei.
Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape.
Prima etapă a constat în extragerea bilelor care au determinat ziua şi luna emiterii, precum şi valoarea bonului câştigător pentru extragerea ocazională şi a bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonului câştigător, pentru cea lunară. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare. Extragerile din prima etapă de selecţie a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 16 aprilie a.c.au fost organizate în studioul TV al Loteriei Române. Extragerile au fost publice și transmise în direct la TV. Rezultatele extragerilor au fost publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. ‘Loteria Română'(CNLR) timp de 30 de zile.
Extragerile au fost realizate cu urnele şi bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere tipizată, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Leave a Comment