Lideri ai Guvernului României, așteptați sâmbătă la Zalău

Lideri ai Guvernului României, așteptați sâmbătă la Zalău

Premierul Nicolae Ciucă, ministrul Afacerilor Interne – Lucian Bode, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Cseke Attila, ministrul Apărării Naționale – Vasile Dîncu, și coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență – secretarul de stat Raed Arafat, se numără printre liderii guvernamentali care au confirmat prezența la Gala Aniversară a Consiliului Județean Sălaj, eveniment care marchează 30 de ani de la reînființarea instituției sălăjene și care va avea loc sâmbătă, 2 aprilie.

Au mai confirmat prezența la eveniment europarlamentarii Corina Crețu, Dacian Cioloș și Daniel Buda, secretarii de stat  Bogdan Ilea (Ministerul Justiției), Marius Stanciu (Ministerul Muncii) și Bogya Annamária (Cabinet vicepremier Kelemen Hunor), procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție – Crin Bologa, dar și inspectorul general al Jandarmeriei Române – generalul Alin Mastan. Pe parcursul zilei de sâmbătă sunt programate o serie de evenimente, toate concepute pentru a marca sărbătoarea Consiliului Județean Sălaj. Tot sâmbătă, fanfara Diviziei 4 Infanterie „Gemina” va susține un concert în Piața 1 Decembrie 1918.

6 Thoughts to “Lideri ai Guvernului României, așteptați sâmbătă la Zalău”

 1. Anonim

  Numai niște troglodiți – inclusiv invitații – puteau azvîrli banii pe asemenea paranghelie!

 2. Cleo

  Umbla hai hui pe banii noștri! Ca niște bezmetici! Doamne rău ne-ai mai pedepsit!

 3. Gogu

  Pai se la să cu chef, nu????
  Cei 300,

 4. Sorin

  Parveniții vin la sindrofie!
  La consultări cu cei care i-au ales n-au timp…”fireste”😉😊

 5. Anonim

  Toate consiliile județene din țară au fost reanfiintate în 1992, dar nici un alt judet nu-și permite, că din banii publici și în condițiile actuale ale țării, să se organizeze un asemenea bairam. Cineva crede că poate folosi instituția că pe o cantare la nunta.

Leave a Comment