Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida: rezultate bune la Bacalaureat

Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida se poate mândri cu rezultate bune la examenul de Bacalaureat, obținând locul 1 la nivel rural. În plus, instituția se clasează pe locul 9 la procentul de promovabilitate și pe locul 10 după media de promovare în județul Sălaj. Dintre toți elevii care au susținut examenul de Bacalaureat, două medii au fost peste nota 9, și anume 9.60 și 9.01. La disciplina Matematică, un elev a reușit performanța de a obține nota 9.95. Procentul de promovabilitate pe discipline este la fel de îmbucurător deoarece la Geografie 91% dintre elevi au promovat, cu patru note peste 9 și patru note între 8 și 9. La Limba și literatura română, 82% dintre elevi au promovat, cu două note peste 9 și două note între 8 și 9. Totodată, la Matematică 66,66% dintre elevi au luat examenul, cu două note peste 9 și una peste 8. Cu siguranță, aceste rezultate remarcabile nu ar fi fost posibile fără eforturile profesorilor. Anul acesta a debutat și prima promoție de tehnician activități economice. Liceul din Hida se poate bucura de un colectiv frumos și foarte bine instruit, dovedind multă împlicare în ceea ce privește atât educația elevilor cât și nivelul de cunoștințe, drept dovadă fiind rezultatele deosebite la examenul maturității. Profesorii predau elevilor cu mult devotament, având grijă ca fiecare copil să înțeleagă pe deplin materia. Așadar, aceste rezultate frumoase se datorează atât profesorilor care se trăduiesc constant să ofere elevilor tot sprijinul necesar pentru a atinge performanța dorită, cât și elevilor, care au muncit din plin pentru a se bucura în final de notele bune din cadrul examenului de Bacalaureat. Tototdată, Școala a obținut cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională de pe Valea Almașului, confirmând încă o dată calitatea educației oferite. Aceste rezultate demonstrează că, indiferent de mediul de proveniență, performanța poate fi atinsă atunci când ai la clasă profesori de seamă și foarte bine pregătiți, dar și un director, Călin Mateiu, care susține elevii din toate punctele de vedere. Multe felicitări Liceului Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida pentru performanțele sale!

4 Thoughts to “Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida: rezultate bune la Bacalaureat”

 1. […] de promovabilitate pe discipline este la fel de îmbucurător deoarece la… Articolul Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida: rezultate bune la Bacalaureat apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

 2. Dorin

  Felicitari, elevilor si profesorilor, pentru rezultate! Intr-adevar un colectiv bun, un manager bun!

 3. Geta

  Mă bucur pentru performanta dovedită de acest liceu din mediul rural – școala mea de suflet!
  Geta

 4. Puscas victoria

  Felicitari elevilor, si profesorilor care iau invatat cu atata performanta! Imi place scoala din Hida, chiar sunt invatatoare si profesori minunati!

Leave a Comment