La Zalău: sute de copii din familii mai puțin norocoase – încălțați de polițiști

Nu mai puțin de 600 de perechi de încălțăminte au ajuns la copiii din familiile cu o situație materială precară din Zalău, grație proiectului județean „În anul 2022 eu sunt Moșul”. Este vorba despre o activitate, desfășurată astăzi – 19 decembrie, în cadrul căreia polițiștii Biroului Siguranță Școlară, alături de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Zalău au răspuns inițiativei Organizației Crucii Roșii Filiala Sălaj de a face o bucurie copiilor.

Astfel, datorită celor implicați, în comunitățile din municipiul Zalău în care există familiile mai puțin norocoase, polițiștii și voluntarii Crucii Roșii Sălaj au oferit copiilor 600 de perechi de încălțăminte, pentru a le aduce o rază de lumină și căldură, înainte de Crăciun. Cele 600 de perechi de încălțăminte noi sau puțin uzate, dar în stare foarte bună, au fost donate de elevii de la diferite unități de învățământ din municipiul Zalău, celor care au cu adevărat nevoie de o pereche de încălțări.

În fiecare an, Crucea Roșie a încercat să vină în sprijinul acestor copii, iar Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, ca partener, s-a alăturat acestei inițiative. Organizatorii acțiunii doresc ca în viitor să se implice în astfel de acțiuni caritabile, menite să aducă bucurie pe chipurile celor mici.

 Sursa  foto: Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj

2 Thoughts to “La Zalău: sute de copii din familii mai puțin norocoase – încălțați de polițiști”

  1. […] Nu mai puțin de 600 de perechi de încălțăminte au ajuns la copiii din familiile cu o situație materială precară din Zalău, grație proiectului județean „În anul 2022 eu sunt Moșul”. Citeste mai mult […]

  2. […] Nu mai puțin de 600 de perechi de încălțăminte au ajuns la copiii din familiile cu o situație materială precară din Zalău, grație proiectului județean „În anul 2022 eu sunt Moșul”.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment