La Primăria Zalău, un nou caz de îmbolnăvire cu coronavirus

O altă persoană din cadrul Primăriei Zalău a fost confirmată pozitiv cu noul virus Covid-19. Și asta la doar două zile după ce autoritățile au raportat prima îmbolnăvire în rândul angajaților din Primăria Zalău. Astfel, din cele nouă cazuri Covid-19, înregistrate și confirmate la nivel de Sălaj, două sunt persoane angajate în administrația locală, Direcția Economică ( primul caz confirmat în 2 aprilie) și Serviciul Urbanism – caz confirmat în 4 aprilie.
Ca o primă măsură, imediat după confirmarea primul caz de Covid-19 în cadrul Primăriei Zalău, spațiile clădirii au fost dezinfectate în cursul zilei de vineri – 3 aprilie.

Alte articole

15 Thoughts to “La Primăria Zalău, un nou caz de îmbolnăvire cu coronavirus”

 1. Anonim

  Focar de infectie in aceasta institutie. Stati sa vedeti de luni cate cazuri apar. Domnii primari si vici sunt ca la promenada….inconstienta TOTALA. Inchideti dracului primaria ca imbolnaviti tot orasul!!! Continuati sa.mintiti, continuati sa fiti mincinosi si infractori!!!!

  1. Vitan moise

   O rugaminte am si ie vreau sa ma casatoresc vreau sa stau se plate luni DACA se poate va rog sa spuneț daț un mesaj

   1. Soso

    Dacă mai stai oleacă, puțin face nuntă și înmormântare in aceași zi.

 2. Anonim

  Corect, se pare că sunt mai multe cazuri, dar se ține secret, și sunt toate șansele să mai apară !

 3. ANONIM

  Desfiintati aceasta institutie pesedizata, aiurea! Ei continua sa ascunda adevarul ca asa au fost obisnuiti.

  1. Gabi

   Da domle… Ce sa spun cel de la 16:25 cred ca ești un PNL-ist pros informat, țin eu sa te anunț ca din vechea garda a domnului Căpîlnasiu nu a plecat nimeni și astea cu toate că, domnul Ciunt a promis sa facă curățenie. Interesează-te vezi cîți Psd-ist sunt infectați în primărie și ai sa vezi număru lor.

 4. Vlad

  Dezastru ce e acolo. Cereti un punct de vedere oficial al lui Ciunt despre cum au contactat: delegatie in Italia, in Bucuresti , concediu, rude venite din strainatate, da insistati un pic. Nu fiti ziaristi de plastilina sau aserviti primariei. E o chestie f serioasa

 5. Anonim

  se face curat.oricum 90 la suta sunt in plus.spor

 6. Anonim

  mai oameni buni, NICAIERI nu se face cunoscut numele pacientilor, e o chestiune pe care o stie oricine, cum puteti sa faceti asemenea solicitari ? Cei care au fost in preajma pacientului au fost deja anuntati si izolati. Sigur, primaria trebuie sa fie MULT mai ferma si sa ia urgent masuri sa inchida institutia! dar altfel numele bolnavilor chiar nu pot aparea in presa. V-ar placea, daca va imbolnaviti, sa va vedeti numele in ziare?? Vi s ar parea normal? Dincolo de asta, sper ca cei care s-au imbolnavit si NU au anuntat cum sau de unde au luat, sa plateasca!

 7. Anonim

  Nu ei sunt de vina ci politia locala care nu a reușit să-i protejeze.

 8. Anonim

  Da ce facem cu cersetorii si scormonitorii de gunoaie? Ca astia precum si altii nu respectă regulile.

 9. Anonim

  De astea nici virusul nu se atinge.

 10. ion

  Mai oameni buni,lasatii sa se imbolnaveasca poate scapam de ei,de putorile astea ordinare!

 11. Anonim

  Mai 20,02, este o boală infecțioasa şi persoana respectiva trebuie ştiută, tocmai pentru ca cei care ii sunt prin apropiere, să se poată feri de necaz. Pentru alte boli, de acord cu tine.

Leave a Comment