Jibouan jecmănit la autostop

Un tânăr de 17 ani din Jibou s-a trezit fără banii din buzunar, în timp ce făcea autostopul la intersecţia străzilor 1 Mai şi Traian din localitate. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, marţi, 22 august, în jurul orei 13, jibouanul a fost abordat de către o adolescentă de 15 ani, care, profitând de neatenţia acestuia, i-a sustras 30 de lei din buzunarul bluzei de trening.
Când şi-a dat seama că nu mai are banii, tânărul a apelat numărul unic de urgenţă 112, pentru a reclama ca a fost victima unui furt. „Echipa de intervenţie din cadrul Plutonului de jandarmi Jibou a intervenit cu promptitudine reuşind interceptarea făptuitorului în zona staţiei de carburanţi Petrom de pe strada 1 Mai”, se mai arată în comunicatul amintit. În cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou în vederea continuării cercetărilor. Suma de bani sustrasă a fost recuperată şi restituită persoanei vătămate.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj recomandă cetăţenilor să manifeste vigilenţă cu privire la obiectele şi bunurile personale iar în cazul în care solicită sprijin sau sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, să apeleze la 112.

Alte articole

Leave a Comment