Jibouan de 23 de ani, mort într-un accident rutier

Un tânăr de doar 23 de ani din Jibou şi-a găsit sfârşitul duminică, 23 aprilie, în jurul orei 5.30, pe DN 1H, după ce autoturismul în care se afla ca pasager a intrat în coliziune cu un tir.
Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, un jibouan de 22 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Jibou-Var, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum-carosabil umed, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un tir, care se afla parcat regulmentar în afara părții carosabile.
În urma impactului, pasagerul de pe locul din dreapta, din autoturism, un tânăr de 23 de ani, din Jibou, a decedat, iar șoferul autoturismului a fost rănit ușor. La testarea cu alcooltestul conducătorul auto avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o alcoolemie peste limita legală și vătămare corporală din culpă.

One Thought to “Jibouan de 23 de ani, mort într-un accident rutier”

  1. Si totusi de ce trebuie sa dea ziarul aceeasi veste trista prin doua articole diferite si cu momentul tragediei insemnat diferit.

Leave a Comment