Investigații criminale la Zalău și Sânmihaiu Almașului. Doi bărbați au fost încarcerați

Un bărbat și Zalău și unul din Sânmihaiu Almașului au fost reținuți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Cei doi sunt cercetați pentru efectuarea de operațiuni cu produse despre care există suspiciuni că sunt droguri.

Vineri, 11 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare două mandate de arestare preventivă emise pe numele a doi bărbați, de 27 și 35 de ani. Potrivit polițiștilor, vineri, 11 noiembrie, instanța de judecată le-a înlocuit celor doi bărbați, din Zalău și Sânmihaiu Almașului, măsurile preventive deoarece și-ar fi încălcat, intenționat, obligațiile stabilite de organul judiciar de a nu comunica unul cu celălalt, direct sau indirect, pe nicio cale. Polițiștii au sesizat instanța cu privire la faptul că, la data de 19 octombrie, cei doi bărbați au fost depistați într-o locuință din municipiul Zalău, unde bărbatul de 35 de ani, executa măsura preventivă a arestului la domiciliu. Ambii bărbați sunt cercetați pentru efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sălaj.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Investigații criminale la Zalău și Sânmihaiu Almașului. Doi bărbați au fost încarcerați”

  1. […] Un bărbat și Zalău și unul din Sânmihaiu Almașului au fost reținuți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Cei doi sunt cercetați pentru efectuarea de operațiuni cu produse despre care există suspiciuni că sunt droguri. Vineri, 11 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare două mandate de arestare preventivă emise pe numele a doi bărbați, de 27 și 35 de ani. Potrivit polițiștilor, vineri, 11 noiembrie, instanța de judecată le-a înlocuit celor doi bărbați, din Zalău și Sânmihaiu Almașului, măsurile preventive deoarece și-ar fi încălcat, intenționat, obligațiile… Citeste mai mult […]

Leave a Comment