Înșelăciune pe fondul naivității: un bărbat a plătit scump lucrarea unor „meșteri”

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale efectuază cercetări într-un dosar penal, privind infracţiunea de înşelăciune, faptă comisă la data 26 martie 2018. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat doi bărbaţi de 25, respectiv 47 de ani, din municipiul Turda, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune.

 Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că la data de 26 martie 2018, cei în cauză s-au prezentat la locuinţa unui bărbat, din municipiul Zalău, pentru a efectua lucrări de schimbare a burlanelor de la locuinţă, contra sumei de 200 lei. La finalul lucrării i-au cerut propietarului suma de 6.500 lei, bani pe care bărbatul i-a dat celor doi.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate, iar prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

 

2 Thoughts to “Înșelăciune pe fondul naivității: un bărbat a plătit scump lucrarea unor „meșteri””

 1. teapa de la BARRIER termopane

  ok, deci se poate.
  Si eu am luat o teapa de la BARRIER, cei cu termopane ! plata in avans 100% si m-am trezit la urma cu o lucrare cu mult peste termenele contractuale si cel mai prost montajn posibil !!!
  si-au batut joc de montajul geamurilor !!!
  une era pe site la BARRIER si alte este realitatea !!

 2. Anonim

  Persoane de etnie roma care se ofereau sa schimbe burlane ca lucreaza ieftin, au material ramase de la alte lucrari iar apoi nu te vedeai sacpat de ei!!!Posibil sa nu fie localitate in care sa nu fi adus prejudicii in 2-3 cazuri!!!

Leave a Comment