Incredibil! Un zălăuan a căzut de la etajul IV și a supraviețuit

Agitație mare astăzi pe strada Meteorologiei din Zalău. Persoanele care locuiesc în zonă au fost șocate. Un bărbat a căzut de la ultimul etaj al unui bloc de locuințe. Vestea bună este că bărbatul a fost stabilizat pentru moment. Victima a fost transportată de urgență la spital.

La solicitarea redactorului Magazin Sălăjean, IPJ Sălaj a anunțat că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la etajul IV al unui bloc situat pe strada Meteorologiei din Zalău. Incidentul a avut loc în jurul prânzului. Cercetările polițiștilor au arătat că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Zalău, în timp ce se afla la etajul IV al unui bloc, s-ar fi rezemat de balustrada scării, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut la parterul imobilului. În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni grave și a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, modul în care s-a produs evenimentul.

Fotografie cu caracter ilustrativ

2 Thoughts to “Incredibil! Un zălăuan a căzut de la etajul IV și a supraviețuit”

  1. […] Agitație mare astăzi pe strada Meteorologiei din Zalău. Persoanele care locuiesc în zonă au fost șocate. Un bărbat a căzut de la ultimul etaj al unui bloc de locuințe. Vestea bună este că bărbatul a fost stabilizat pentru moment. Victima a fost transportată de urgență la spital. La solicitarea redactorului Magazin Sălăjean, IPJ Sălaj a anunțat că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la etajul IV al unui bloc situat pe strada Meteorologiei din Zalău.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment