Inconștiență. Zălăuan, cercetat penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ileanda i-au întocmit dosar penal unui zălăuan acuzat că a condus mașina deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În vârstă de 60 de ani, conducătorul auto a fost oprit pe drumul comunal 30, în localitatea Preluci, comuna Lozna. Testarea cu aparatul etilotest a indicat 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Inconștiență. Zălăuan, cercetat penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice”

  1. […] Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ileanda i-au întocmit dosar penal unui zălăuan acuzat că a condus mașina deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În vârstă de 60 de ani, conducătorul auto a fost oprit pe drumul comunal 30, în localitatea Preluci, comuna Lozna. Testarea cu aparatul etilotest a indicat 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală și continuă cercetările,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment