Începând de azi, sălăjenii vaccinați își pot ridica tichetele de masă

Sălăjenii care s-au vaccinat împotriva SARS–CoV– sunt așteptați începând de astăzi să-și ridice tichetele valorice acordate conform normelor în vigoare. Fiecare tichet de masă are valoarea de 100 de lei.

„Începând de astăzi, sălăjenii care s-au vaccinat își pot ridica tichetele. În Zalău, bonurile de masă pot fi luate de la centrul amenajat la Casa Armatei. Suntem aici până la ora 20. Tichetele sunt acordate pentru cei care au doza a doua de Pfizer pe luna octombrie și până în 15 noiembrie, iar pentru Johnson, cei care au fost vaccinați pe luna octombrie a anului trecut. Tichetele se găsesc la Casa Armatei, la centrul de vaccinare. Acestea se dau în baza cărții de identitate și cu adeverința de vaccinare”, ne-a declarat în această dimineață coordonatorul Centrului de Vaccinare din Zalău, dr. Olimpia Moigrădean.

 

5 Thoughts to “Începând de azi, sălăjenii vaccinați își pot ridica tichetele de masă”

 1. Beneficii doar pt unii.

  De ce nu primesc toți cei care s au vaccinat? Discriminare totala ,rușine celor care își bat joc de noi ,de cei care am fost între primii care ne am vaccinat!

 2. Cornelia

  Contează unde ne-am vaccinat?adică în alt județ.

 3. Mia

  Ptr cel de de 8.16: Multumestei-i drogatului de citu ptr ca tu nu iei vaucher !

 4. Eu

  Și cei vaccinați după 15.11? La Paștele Cailor? Asta-i România lucrului bine ….făcut! România lui Iohanis, Câțu, Orbán, Cioloș și barna !

  1. Anonim

   vezi ca e fara orban,ciolos si barna.in locul lor e ciolacu si satra

Leave a Comment