Incendiu la o firmă de tâmplărie din Zalău

Pompierii de la Detaşamentul Zalău au intervenit marţi, 9 octombrie, în jurul orei 21.30, pentru a stinge flăcările ce au cuprins magazia unei firme de tâmplărie situată în municipiu, la ieşirea către Panic.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj, cauza probabilă a incendiului a fost de natură electrică, respectiv efectul termic de la o improvizaţie la instalaţia electrică. Focul a distrus o serie de bunuri din interiorul magaziei.

Alte articole

One Thought to “Incendiu la o firmă de tâmplărie din Zalău”

  1. aceste riscuri sunt mai peste tot.

    pe str. BP HAsdeu la nr. 7 exista un atelier de tamplarie „la negru” fara nici o autorizatie de functionare, intr-o constructive ridicata ilegal pe terenul statului roman. Este amplasat acest atelier intre alte „garaje” si acestea ridicate ” la limta legalitatii” tot pe terenul statului roman !
    dar cand in jona sa-u facut investitii, in aceasta vara ! nimeni nu a incercat sa demoleze aceste constructii ilegale, iar in zona sa se poata amenaja on spatii decent, cu locuri de parcare, cu locuri de joaca pentru copii, cu spatii verzi,etc.
    dar poate ca exista si o explicatie pentru lipsa de interes a institutiilor abilitate: acest atelier de tamplarie illegal construit si care nu are nci un drept si acte de functionare intre blocuri/case, este lipit, este vecin chiar cu garajul viceprimarului Zalaului. El stie foarte bine care este situatia din acel amplasament, stie foarte bine si scandalutile avute cu vecinii acelui atelier de tamplarie, de scandalurile legate de propeietatea pe acele terenuri, modul in care s-a delimitat „mejda” intre proepietarii din zona, dar viceprimarul prefera sa nu intervina, caci de ce sa-si ridice in cap problemele altora, daca a reusit sa–si puna asphalt in fata garajului proprou.
    p.s. pacat ca spatial nou creat, este ocupat de samsarii de masini, parca vad ca peste un an sau doi, viceprimarul nu o sa mai poata intra in propriul garaj de cei pe care acuma ii apara

Leave a Comment