Incendiu la Cabana Pionierilor, pe Meseș

Un incendiu a izbucnit luni după-amiaza, în jurul orei 15, la acoperișul Cabanei Pionierilor și la  două anexe din vecinătate, situate pe Meseș. La clădirea principală, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, iar la cele două anexe pe o suprafață de 30 mp. Pompierii de la ISU Smurd Sălaj au acționat timp de aproape trei ore cu mai multe autospeciale și autoscara de la Detașamentul Zalău. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 18, iar cauza acestuia a fost incendierea intenționată.

6 Thoughts to “Incendiu la Cabana Pionierilor, pe Meseș”

 1. Marie

  Foarte trist…

 2. Anonim

  S-a mai dus un simbol al Zalaului, duhul otravit al democratiei parjoleste tot !

 3. Anonim

  oare ce psd-ist vrea sa o acapareze pe gratis daca se poate si sa isi faca o vila pe terenul aferent?

 4. Anonim

  Corect, nimic nu este intamplator

 5. Anonim

  Mana criminala. Politia Zalau, misca-te! Sau iar dam N.U.P? Nu vedeti ca cele trei incendii nu au legatura unul cu celelalte ? Cineva vrea locul acela…vreun ” antreprenor” de genulcelui are tocmai nenoroceste o parte din padure ridicand blocuri. Criminali!

 6. Anonim

  Cabana Pionierilor? Era de fapt Cabana E.K.E. (Erdelyi Kárpát Egyesület _ Societatea Carpatină Ardeleană) Filiala Zalău – Mezses-osztály. Construirea cabanei s-a terminat în vara anului 1944. Înainte de înaugurare s-a schimbat însă situația politică în Zalău, iar cabana a fost parțial distrusă. S-au distrus și s-au furat o mare parte din uși, ferestre, mobilier. A fost reamenajată după naționalizare si distrusă din nou în „democrație” postcomunistă.

Leave a Comment