Incendiu izbucnit de la centrala pe lemne

Incendiu izbucnit de la centrala pe lemneGarajul unei gospodarii din localitatea Cehu Silvaniei a fost cuprins de flacari, luni seara, incendiul izbucnind de la centrala termica aflata in interiorul anexei. Pompierii militari au avut de luptat cu flacarile, dat fiind ca in respectivul garaj se aflau depozitate cheresteaua si lemnele de foc pentru centrala. Garda de interventie Nr. 2 Cehu Silvaniei a intervenit, luni seara, la ora 22.25, pentru a stinge incendiul izbucnit la anexa gospodariei unui cetatean din localitatea Cehu Silvaniei. Cauza probabila de incendiu a fost jarul cazut din cazanul de incalzire al centralei pe lemn si rumegus. Au ars circa 100 de metri patrati din acoperisul de azbociment al anexei si al locuintei, centrala termica si alte materiale depozitate in anexa: cherestea si lemnele de foc, a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi.

Foc pus intentionat

In cursul noptii de luni spre marti, au fost solicitati sa intervina si pompierii de la Garda de interventie Nr.2 Cehu Silvaniei pentru stingerea incendiului izbucnit la o anexa a unei gospodarii din localitate. Cauza probabila de incendiu a fost actiunea intentionata a unei persoane necunoscute, a precizat Jacodi. Au ars aproximativ 80 de metri patrati din acoperisul anexei si circa patru tone de plante furajere.

Atentie, cade acoperisul!

Si Detasamentul de pompieri Zalau a fost solicitat sa intervina, luni seara, la ora 22.45, la un imobil situat pe strada Simion Barnutiu din municipiul Zalau. In acest caz, pompierii militari ajunsi la fata locului au avut de inlaturat niste bucati de tabla desprinse din acoperis. Un cetatean a semnalat autoritatile despre faptul ca acoperisul unui imobil sta sa cada, punand astfel in pericol viata trecatorilor. Din fericire, pana la interventia pompierilor nu s-au inregistrat victime, a afirmat Lucian Jacodi.

Alte articole

Leave a Comment