Apartament în flăcări de la un aragaz lăsat nesupravegheat

Un incendiu a izbucnit marţi, 25 aprilie, în jurul orei 13, într-un apartament situat în blocul E4 de pe strada Mihai Eminescu din municipiu. O vecină a fost cea care a sunat la 112, alertată de fumul dens care ieşea din locuinţă. La faţa locului a intervenit un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj, care au reuşit să lichideze incendiul înainte ca flăcările să se extindă la alte apartamente din bloc.

Potrivit primelor cercetări, focul s-a pornit din cauza neglijenţei proprietarei apartamentului, o femeie în vârstă de 70 de ani, care a lăsat a pornit aragazul de camping, cu butelie, şi l-a lăsat nesupravegheat în apropierea unui teanc de ziare. Hârtiile s-au aprins, flăcările cuprinzând uşa debaralei şi câteva dintre obiectele depozitate acolo.

Septuagenara a avut nevoie de îngrijiri medicale, întrucât s-a intoxicat cu fum.

În urmă cu doar câteva zile, o altă locuinţă de pe strada Mihai Eminescu a fost cuprinsă de flăcări, după ce proprietara în vârstă de 62 de ani a lăsat nesupravegheat un calorifer electric, care s-a supraîncălzit.

Leave a Comment