Încă un suspect în dosarul înşelăciunii Rompetrol

Anchetatorii sălăjeni au descoperit o a doua persoană implicată în dosarul înşelăciunii Rompetrol. Este vorba despre zălăuanul Istvan Z. C., de 50 de ani, despre care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj susţin că ar fi participat, în calitate de coautor, la prejudicierea companiei Rompetrol. Pe numele acestuia, procurorii au formulat o propunere de arestare preventivă în lipsă, care va fi luată în discuţie de către magistraţii Tribunalului în cursul zilei de miercuri.
„În cazul în care instanţa va dispune arestarea în lipsă, se va emite un mandat, care va fi executat de către organele abilitate”, ne-a declarat procurorul Pompilia Stana, purtătorul de cuvânt al Parchetului sălăjean.
Reamintim că în cursul zilei de vineri, în acelaşi dosar, Robert S., un sălăjean în vârstă de 34 de ani, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de către procurori de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Potrivit Pompiliei Stana, în perioada octombrie-noiembrie, prin mijloace frauduloase, cei doi bărbaţi au cauzat un prejudiciu în valoare de 353.389 de lei părţii vătămate Rompetrol SA.

Alte articole

Leave a Comment