Înaintare în grad la Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania”

Ceremonie de înaintare în grad la Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania” din orașul Șimleu Silvaniei. Comandantul regimentului, locotenent-colonelul Ștefan – Francisc Bara, a fost înaintat în gradul de colonel, potrivit unei informări a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Evenimentul s-a desfășurat la unitatea militară din Șimleu Silvaniei, la activitate participând șeful de Stat Major al Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”, colonel Petru Pah, comandanții batalioanelor subordonate și personalul din cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania”.  Potrivit informării, ceremonia s-a desfășurat cu respectarea normelor impuse pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Foto: Divizia 4 Infanterie „Gemina”

2 Thoughts to “Înaintare în grad la Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania””

  1. Anonim

    Dar de ce nu a fost făcut direct general, cum se mai întâmplă prin Armata Română ? Avem mai mulți generali decât Rusia sau America.

    1. adi

      Ha,ha.Azi l-am vazut pe securistul de Dancu ezplicand pe tevereunu,ca cat de importanti suntem noi ca furnizori de securitate pentru nato.Culmea ca in ceea ce-l priveste are dreptate.!!!!

Leave a Comment