În comuna Bocșa se respiră aer tot mai curat

Primăria Bocșa a acceptat invitația de a face parte din proiectului național „Ziua de Curățenie Națională 2023” al Asociației „Let’s Do It, Romania!”, sub îndrumarea coordonatorului județean Corina Țurcaș. În data de 16 septembrie, toți angajații primăriei au luat parte la această acțiune, înarmați cu mânuși, saci menajeri și mult entuziasm. Într-o jumătate de zi au reușit să umple șase pubele cu gunoaie, obiecte de mobilier stricate și resturi menajere, precum și un număr de 50 de cauciucuri.

Cu privire la impactul acțiunii la nivel local, Demyen Istvan – primarul comunei Bocșa ne-a declarat că „acțiunea de ecologizare a fost un succes. Acum o să vedem cât va ține. Din păcate, mai avem cetățeni care își aruncă, în continuare, gunoaiele pe câmpurile din localitate, cu toate că la noi colectarea deșeurilor și gunoiului menajer se face chiar din fața porții, tot la două săptămâni. Desigur că vom continua astfel de acțiuni în beneficiul comunității noastre ori de câte ori vom avea ocazia”.

One Thought to “În comuna Bocșa se respiră aer tot mai curat”

  1. […] Primăria Bocșa a acceptat invitația de a face parte din proiectului național „Ziua de Curățenie Națională 2023” al Asociației „Let’s Do It, Romania!”, sub îndrumarea coordonatorului județean Corina Țurcaș. În data de 16 septembrie, toți angajații primăriei au luat parte la această acțiune, înarmați cu mânuși, saci menajeri și mult entuziasm. Într-o jumătate de zi au reușit să umple șase pubele cu gunoaie, obiecte de mobilier stricate și resturi menajere, precum și un număr de 50 de cauciucuri. Cu privire la impactul acțiunii la nivel local, Demyen Istvan – primarul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment