Ilie Pop, veteranul jibouan în vârstă de 100 de ani

Jibouanul Ilie Pop este veteranul care în luna iulie a acestui an împlinește 101 ani. Iar pentru că pe data de 29 aprilie este marcată Ziua Veteranilor de Război, primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco, și viceprimarul Dan Pașcalău l-au vizitat pe veteran pentru a-l felicita.

„Anual, la data de 29 Aprilie, celebrăm meritele eroilor care au apărat independența, integritatea teritorială, și suveranitatea țării noastre: veteranii de război, în fața cărora ne înclinăm cu mulțumire pentru tot ceea ce este, astăzi, România. Cu mare bucurie, i-am făcut o vizită domnului Ilie Pop, veteranul orașului Jibou, care în luna iulie va împlini frumoasa vârstă de 101 ani și, în semn de recunoștință, i-am oferit o infimă atenție în speranța că îi vom aduce zâmbetul pe buze. Mulțumim, domnule Pop, pentru ce-ați fost și ce ne sunteți – exemplu, tărie și mândrie fiecăruia din noi. Înălțăm un gând bun pentru toți camarazii dumneavoastră și-l rugăm pe Dumnezeu să ne ofere prilejul de a vă mai sărbători mulți ani de-acum înainte, căci poporul care nu-și cunoaște și cinstește istoria, e precum un copil care nu-și cunoaște mama”, este mesajul primarului orașului Jibou, Dan Ghiurco.

 

A. Lungu

 

One Thought to “Ilie Pop, veteranul jibouan în vârstă de 100 de ani”

  1. […] Jibouanul Ilie Pop este veteranul care în luna iulie a acestui an împlinește 101 ani. Iar pentru că pe data de 29 aprilie este marcată Ziua Veteranilor de Război, primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco, și viceprimarul Dan Pașcalău l-au vizitat pe veteran pentru a-l felicita. „Anual, la data de 29 Aprilie, celebrăm meritele eroilor care au apărat independența, integritatea teritorială, și suveranitatea țării noastre: veteranii de război, în fața cărora ne înclinăm cu mulțumire pentru tot ceea ce este, astăzi, România. Cu mare bucurie, i-am făcut o vizită domnului Ilie Pop,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment