Iarnă în martie: Citadin a scos arsenalul de deszăpezire pe străzile municipiului

Primăria Zalău a anunțat într-un comunicat că utilajele de deszăpezire sunt pe traseu, acționând inițial pe principala arteră din municipiu – bulevardul Mihai Viteazul dar și pe străzile din municipiu, inclusiv cele lăturalnice.

„Începând de vineri, 2 martie, odată cu depunerea primului strat de zăpadă, SC Citadin Zalău a intervenit pentru deszăpezirea municipiului Zalău, acțiunea continuând și pe parcursul zilei de sâmbătă, 3 martie, până la curățarea în totalitate a străzilor și trotuarelor din municipiu.

La acțiunea de deszăpezire se acționează cu 4 răspânditoare cu nisip și sare, două autobasculante, două buldoescavatoare cu lamă, 3 tractoare cu lamă, două încărcătoare frontale și cu un efectiv de peste 100 de muncitori din cadrul SC Citadin Zalău SRL, secțiile Drumuri, Salubrizare și Zone Verzi.

Prioritare în acțiunea de deszăpezire sunt arterele principale, stațiile de autobuz, trecerile de pietoni, spitalele, unitățile de învățământ, bisericile și zonele în pantă. În prezent (sâmbătă, ora 11 n.red), acțiunea contiună pe străzile lăturalnice” anunță municipalitatea.

One Thought to “Iarnă în martie: Citadin a scos arsenalul de deszăpezire pe străzile municipiului”

  1. Anonim

    Mai lasati comunicatele de presa…faceti ceva naibii cu orasu asta…nici strazi asfaltate…nici curatate…bine ca avem capace de canal care iti rup masina…

Leave a Comment