Hoti prinsi in ascunzatoare, la marginea padurii

Hoti prinsi in ascunzatoare, la marginea padurii Autorii a noua furturi comise pe raza localitatilor Jibou, Creaca si Mirsid au fost prinsi, zilele trecute, de politisti. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Nadia Serban, politistii din cadrul Politiei Jibou, impreuna cu cei din Creaca, au reusit sa-i prinda pe hoti la marginea padurii din Lupoaia, unde acestia se ascundeau, si sa recupereze o parte din bunurile furate de cei doi. Este vorba de Bogdan L., de 18 ani, si Valean V., de 22 de ani, ambii din Lupoaia, care in perioada decembrie 2008 – iulie 2009 s-au specializat pe furturi din locuinte, in special cele nelocuite, de unde furau atat produse alimentare cat si nealimentare, dar nu au ocolit nici un magazin alimentar din Mirsid de unde au sustras bunuri in valoare totala de 1.200 de lei, ne-a declarat Serban, adaugand ca cei doi sunt cercetati in prezent si de politistii din Marghita, pentru comiterea a patru furturi de cabaline de pe raza judetului Bihor.

A agatat in depasire masina din fata sa

Din cauza ca nu a pastrat o distanta de siguranta fata de autoturismul din fata, Lucian P., de 42 de ani, din localitatea Margine, judetul Bihor, in timp ce conducea autoturismul pe o strada din Simleu Silvaniei, a intrat, marti, la ora 16:30, in coliziune (fata-spate) cu acesta. In urma impactului, Irina M., de 45 de ani, din Nusfalau, pasager in autoturismul din fata, a fost accidentata usor.

Ruta Cluj – Halmeu, vizata zilnic de politistii rutieri

Principalul obiectiv al activitatilor desfasurate de lucratorii de Politie Rutiera este cel de reducere a victimizarii in accidente de circulatie, prin prevenirea si descoperirea infractiunilor si a actelor de indisciplina in trafic.

Potrivit unui comunicat al IPJ Salaj, din analiza situatiei operative pe linie de circulatie rutiera, la nivelul accidentelor inregistrate pe DN 1C, Cluj-Napoca – Halmeu, ce strabate judetul Salaj pe o portiune de 32 Km, s-a constatat ca majoritatea abaterile savarsite de conducatorii auto, soldate cu evenimente rutiere, s-au produs din cauza depasirilor neregulamentare, viteza excesiva sau neadaptata la conditiile de drum, adormire la volan, conducere imprudenta sau conducere sub influenta bauturilor alcoolice. In consecinta, pentru reducerea accidentelor de circulatie si a urmarilor acestora, incepand cu 15 iulie si pana in 31 august, politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere, actioneaza zilnic pe aceasta portiune de drum, unde au instituit filtre in puncte fixe. Pana in data de 19 iulie, au fost aplicate 80 de sanctiuni contraventionale cu amenzi in valoare totala de 32.000 de lei, au fost ridicate in vederea suspendarii sase permise de conducere si trei certificate de inmatriculare au fost retinute.

Alte articole

Leave a Comment