Hoţ din garaje prins de jandarmi

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Zalău a fost depistat miercuri, 19 decembrie, în jurul orei 1.30, de către un echipaj de jandarmi în timp ce transporta, cu ajutorul unui cărucior, mai multe bagaje voluminoase pe Aleea Tineretului din municipiu.

„După interceptarea şi verificarea persoanei în cauză, L.M. de 22 de ani din Zalău, s-a stabilit că acesta a sustras cabluri şi unelte electrice din mai multe garaje de pe raza municipiului Zalău. Bunurile sustrase urmau să fie valorificate ulterior la un centru de colectare a fierului vechi sau prin vânzare la negru”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj.
Pe numele făptuitorului au fost întocmite acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, conform art. 229 Cod Penal, iar acesta, împreună cu actele întocmite şi bunurile ridicate, a fost predat Poliţiei Municipiului Zalău pentru continuarea cercetărilor în cauză, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi a identificării persoanelor vătămate în cauză. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Alte articole

One Thought to “Hoţ din garaje prins de jandarmi”

  1. Daca ar fi demolat garajele, asa cum s-au laudat ca o fac

    Nu am avea astfel de fapte infractionale.

Leave a Comment