Hoață din Cuzăplac, arestată după ce a furat în magazinele din Oradea

Două tinere, una în vârstă de 20 de ani, din comuna Cuzăplac și alta de 22 de ani din comuna suceveană Pătrăuţi, au fost arestate pentru 30 de zile, fiind anchetate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat ,după ce au fost prinse având asupra lor mai multe bunuri, în mare parte bunuri alimentare, sustrase din mai multe magazine din Oradea. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Bihor, cele două au fost reţinute inițial vineri, 8 decembrie, după ce în cursul zilei,  profitând de neatenția angajaților unui magazin, au furat din raionul cu produse alimentare conserve cu carne în valoare de 772 de lei, ascunzându-le în sacoșe și sub haine.

Cele două au fost eliberate din arest după ce Ordonanța de reținere a expirat, a doua zi. Duminică, 10 decembrie, la orele serii, cele două au recidivat și, în timp ce se aflau într-un alt magazin din municipiul Oradea, au sustras diverse bunuri alimentare în valoare totală de 1.062 lei, așa cum se arată în informarea emisă de IPJ Bihor.

Prinse din nou, femeile au fost prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi în aceeaşi zi, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea, care a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.

Prejudiciul în valoare aproximativă de 1.800 de lei a fost recuperat integral de polițiștii orădeni, în ambele cazuri

Alte articole

Leave a Comment