Gurzău Gheorghe va fi judecat în continuare la Zalău. Curtea de Apel Cluj a respins cererea de strămutare a judecării cauzei

Magistrații Curții de Apel Cluj au respins, vineri, cererea lui Gurzău Gheorghe de strămutare a judecării cauzei în care patronul Gurzău Trans are calitatea de inculpate. Astfel, cauza va rămâne spre judecare la Judecătoria Zalău, dorința inclupatului de a strămuta cauza într-o altă localitate nefiind întemeiată, așa cum au decis judecătorii de la Curtea de Apel Cluj. În decizie se arată: „În temeiul art. 74 Cpp,  respinge cererea de strămutare formulată de către petentul inculpat GG, cu privire la dosarul nr. 1657/337/2019 având ca obiect ucidere din culpă prevăzută de art. 192 alin 2. Cp şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia prevăzută de art 338 alin 2 Cp, cu aplicarea art 38 alin 1 Cp aflat pe rolul Judecătoriei Zalău. Obligă petentul inculpat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 300 lei. Fără cale de atac”. Reamintim că Gurzău Gheorghe a fost trimis în judecată pentru faptele enumerate mai sus, în urma accidentului din luna februarie în care o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața în timp ce mergea spre casă, în microbuzul aparținând societății de transport Gurzău Trans, microbuz condus de Gurzău Gheorghe.

Alte articole

5 Thoughts to “Gurzău Gheorghe va fi judecat în continuare la Zalău. Curtea de Apel Cluj a respins cererea de strămutare a judecării cauzei”

 1. Putrad rajim

  Asteptam ca acest hapsan patron sa-si primeasca pedeapsa, sa nu se intample ca in cazul crimei de la Colectiv, cu 36 de tineri arsi de vii si nicio sentinta dupa patru ani !

 2. Transilvan

  De acord, sa-si primeasca pedeapsa cuvenita. Pe langa el, ar trebui pedepsite si organele de control care au permis asta. Si primaria, pentru ca nu este in stare sa opereze doua-trei autobuze exclusiv pentru elevi. N-ar saraci urbea din cauza lor…

  1. Anonim

   sa raspunda solidar si Consiliul Judetean, in frunte cu tibi Marca, cei la la Autoritatea rutiera, de la RAR, toti sefi sa raspunda penal !
   aceasta firma inca isi desfasoara activitatea sub protectia PSdului !
   nevasta criminalului este sefa la femeile PSDiste ! cum vad aceste MAME aceasta situatie? cum vad ca aceasta individa sa le reprezinte, pe ele ca si mame, care oricand se pot trezi victeme ale acestei femei !
   nevasta criminalului este directoare, in firma, ea se ocupa de mersul masinilor, EA ESTE CEEA CARE DESCHIDE USI LA BAIN PUBLICI PT FIRMA SI II APARA SPATELE DE CONTROALE !!

 3. Anonim

  Foarte suparat ca aici apare acest caz mereu in atentia opiniei publice…. Nu stiu cum dracu mai inchide ochii noaptea. Si el, si cei care au permis sa se intample aceasta tragedie si nu au luat masuri atunci cand a trebuit. Sa o aveti pe constiinta pana muriti, pe aceasta fetita nevinovata! Intunericul de nepatruns sa va inghita si pe voi cat mai repede, toti cei vinovati si sa nu va gasiti linistea nici pe lumea cealalta, nenorocitilor!

  1. Anonim

   sunt politicieni toti, si lor nu le pasa de nimic
   toti speram ca urmatoarele victim sa fie din randul clasei politice, a celor numiti in functii pe criterii politice, a magistratilor care ii fac scapati pe acesti criminali

Leave a Comment