Generalul Adrian Chichișan a trecut în rezervă

Generalul de brigadă, sălăjeanul Adrian Chichișan, a trecut în rezervă, arată decretul semnat de președintele Klaus Iohannis în data de 28 noiembrie. Adrian Chichișan a ocupat funcția de adjunct al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, iar începând cu data de 26 noiembrie 2021, prin decret prezidențial, a fost înaintat la gradul de general de brigadă – cu o stea.

Adrian Chichişan a absolvit, în 1995, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri, iar în același an a devenit comandant al Pichetului de pompieri din orașul Şimleu Silvaniei. Trei ani mai târziu, sălăjeanul a preluat comanda Secţiei Șimleu Silvaniei. Între anii 2011 – 2008 a activat în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. În 2008 a revenit în Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj, tot în funcţia de comandat al Secţiei de pompieri din Şimleu Silvaniei. În 2009 a devenit inspector şef, post pe care l-a ocupat până la plecarea în capitală. De asemenea, între anii 2017 şi 2018, Adrian Chichișan a asigurat comanda ISU Maramureş.

6 Thoughts to “Generalul Adrian Chichișan a trecut în rezervă”

 1. […] Generalul de brigadă, sălăjeanul Adrian Chichișan, a trecut în rezervă, arată decretul semnat de președintele Klaus Iohannis în data de 28 noiembrie. Adrian Chichișan a ocupat funcția de adjunct al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, iar începând cu data de 26 noiembrie 2021, prin decret prezidențial, a fost înaintat la gradul de general de brigadă – cu o stea. Adrian Chichişan a absolvit, în 1995, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri, iar în același an a devenit comandant al Pichetului de pompieri din orașul Şimleu…  » Mai multe detalii […]

 2. […] Generalul de brigadă, sălăjeanul Adrian Chichișan, a trecut în rezervă, arată decretul semnat de președintele Klaus Iohannis în data de 28 noiembrie. Adrian Chichișan a ocupat funcția de adjunct al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, iar începând cu data de 26 noiembrie 2021, prin decret prezidențial, a fost înaintat la gradul de general de brigadă – cu o stea. Adrian Chichişan a absolvit, în 1995, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri, iar în același an a devenit comandant al Pichetului de pompieri din orașul Şimleu… Citeste mai mult […]

 3. Anonim

  Oare la câti ani s-a pensionat acest general, cu siguranță sub 50 de ani ? Îl așteaptă o pensie specială de zeci de mii de lei specifică unui regim corupt, menținut în vârful baionetelor americane !

 4. eu

  Viitor PLN-ist, candidat la primarie…

  1. frate chichisan

   Și-a depășit conditia profesionala doar unei conjuncturi politice sălăjene prin cel mai slab ministru de interne.A promovat doar sălăjeni, unii pe merit alții degeaba.L-a compromis profesional și pe Chichisan,care oricum nu era o valoare în pompieri!
   Eu ii doresc sanatate și pensie lungă!Dar a uitat un principiu fundamental :’’nu lăsăm pe nimeni în urmă’’.Și asta îl umple de oprobriul colegilor!Oricum îl aștepta și poate nu-i târziu DNA-ul.

 5. Monel Sabou

  INCA UN BATRAN FERICIT „SARACU” CA A AJUNS LA PENSIE….SPER SA NU CHINUIASCA MULT…

Leave a Comment