Furtună violentă la Moigrad. Apa a acoperit un drum și a intrat în mai multe case

Duminică seara, mai multe case au fost fost afectate de revărsarea apei, drumul județean Moigrad-Brebi a fost inundat la intersecția cu drumul (DN1T) spre Mirșid, iar apa a acoperit mai multe terenuri agricole.

Localnicii s-au speriat și spun că totul s-a întâmplat în doar câteva minute. „Furtuna a venit brusc, cerul s-a acoperit cu nori negrii și a venit o ploaie puternică. Apa a curs din pădure și a acoperit drumul, acolo au fost probleme mari. Apa a trecut dincolo de șoseaua dintre Moigrad și Brebi și a inundat terenurile agricole”, ne-a declarat telefonic un localnic.

Oficialii Primăriei Mirșid s-au deplasat duminică seara la fața locului. Contactat, viceprimarul comunei Mirșid, Ovidiu Bodea, ne-a declarat că echipe de muncitori au intervenit pe teren, inclusiv pentru desfundarea podețelor afectate de aluviunile din pădure. „A fost o rupere de nori, totul s-a întâmplat foarte repede, intervenim cu echipe mixte, suntem la fața locului”, ne-a explicat viceprimarul Ovidiu Bodea.

Foto: Ovidiu Bodea

2 Thoughts to “Furtună violentă la Moigrad. Apa a acoperit un drum și a intrat în mai multe case”

  1. […] Duminică seara, mai multe case au fost fost afectate de revărsarea apei, drumul județean Moigrad-Brebi a fost inundat la intersecția cu drumul (DN1T) spre Mirșid, iar apa a acoperit mai multe terenuri agricole. Localnicii s-au speriat și spun că totul s-a întâmplat în doar câteva minute. „Furtuna a venit brusc, cerul s-a acoperit cu nori negrii și a venit o ploaie puternică. Apa a curs din pădure și a acoperit drumul, acolo au fost probleme mari. Apa a trecut dincolo de șoseaua dintre Moigrad și Brebi și a inundat terenurile…  » Mai multe detalii […]

  2. […] Duminică seara, mai multe case au fost fost afectate de revărsarea apei, drumul județean Moigrad-Brebi a fost inundat la intersecția cu drumul (DN1T) spre Mirșid, iar apa a acoperit mai multe terenuri agricole. Localnicii s-au speriat și spun că totul s-a întâmplat în doar câteva minute. „Furtuna a venit brusc, cerul s-a acoperit cu nori negrii și a venit o ploaie puternică. Apa a curs din pădure și a acoperit drumul, acolo au fost probleme mari. Apa a trecut dincolo de șoseaua dintre Moigrad și Brebi și a inundat terenurile… Citeste mai mult […]

Leave a Comment